Solis Ecosystems

Particulier

Wilt u uw woning verduurzamen en uw energierekening verlagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden diverse duurzame oplossingen voor particuliere klanten, van zonnepanelen tot laadpalen voor uw elektrische auto.

Zonnepanelen

Met onze hoogwaardige zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu. Wij werken met ervaren installateurs die uw zonnepanelen vakkundig installeren en ervoor zorgen dat alles goed werkt. Het proces van de installatie is eenvoudig en efficiënt en verloopt als volgt:

  1. Telefoongesprek: We beginnen met een telefoongesprek om meer te weten te komen over uw behoeften en situatie.
  2. Prijsindicatie geven: Op basis van de informatie die we hebben verzameld, geven we u gelijk een prijsindicatie tijdens het gesprek.
  3. Offerte sturen: Als u akkoord gaat met de prijsindicatie, sturen wij u binnen twee weken een offerte.
  4. Ondertekenen: Zodra u de offerte heeft ontvangen kunt u deze ondertekenen en naar ons terugsturen.
  5. Aanbetaling doen: Nadat u de offerte heeft ondertekend, wordt er een aanbetaling gedaan om de installatie in te plannen.
  6. Installatie inplannen: Binnen twee weken na ontvangst van de aanbetaling plannen we de installatie in van de zonnepanelen.
  7. Voltooiing: Na de installatie zorgen we ervoor dat alles goed werkt en dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Laadpalen

Heeft u een elektrische auto en wilt u thuis uw auto opladen? Wij leveren en installeren laadpalen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u altijd met een volle accu de weg op kunt. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het installeren van laadpalen en zorgen ervoor dat alles goed werkt.

Isolatie

Een goed geïsoleerd huis zorgt voor een comfortabele leefomgeving en verlaagt uw energierekening. Wij bieden diverse isolatiemogelijkheden, van dakisolatie tot vloerisolatie. Onze adviseurs komen bij u langs om te kijken welke isolatiemethode het beste bij uw situatie past.

Afspraak maken